Akcija

Gamo – Black Knight Mach 1 IGT 5.5 + 4x32WR

349,00 339,00

Kategorija:

Opis

Proizvajalec: Gamo
Garancija (v mesecih): 36

Že vsem dobro poznana puška Black Bull z IGT pogonom.

Že vsem dobro poznana puška Black Bull je dobila nadgradnjo. Predstavljamo vam Black Bull Mach 1, ki ga poganja plinska vzmet IGT Mach 1.

Pogon Plinska vzmet
Kaliber 5,5 mm
Način delovanja Prelamača
Izhodna hitrost 240 m/s
Energija izstrelka 29 J
Uporaben domet 70 m
Teža 3000 g

 

Poleg večje moči je Black Bull opremljen z novim S.A.T. prožilnim mehanizmom. Ta tehnologija zagotavlja ultra gladko dvo stopenjsko proženje brez zatikanja z nastavljivo 2. stopnjo. S sistemom varnega napenjanja in proti-prožilnemu varovalu je Black Bull zelo varna puška.Varovalo proženja je standardno kot pri vseh gamovih puškah. Kopito opremlja tudi prilagodljiva tehnologija za srkanje vibracij SWA, ki si jo boste lahko poljubno nastavili za največje udobje ter Bull Barrel cev, ki vam poleg zaščite cevi proti koroziji nudi še tišje delovanje in privlačen futurističen izgled. Prav tako je kopito zasnovano ambidekstralno in je primerno za levičarje in desničarje.

 

Puška ima 11mm ”Dovetail” sani, ki prav tako vsebujejo blokado sunka.

 

Zračna puška je že v kompletu z daljnogledom Gamo 4x32WR.

 

 

Nakup puške s polno močjo je možen z izdajo priglasitvenega lista. Pogoje za izdajo listine si lahko preberete tukaj.

 

Lahko pa se odločite za nakup različice z zmanjšano močjo s predložitvijo osebnega dokumenta polnoletne osebe. V kolikor naročate puško preko spleta vas prosimo, da obvezno poleg naročila pošljete razvidno obojestransko kopijo osebnega dokumenta.

Additional information

Proizvajalec

Gamo

Kaliber

5.5