Zračna puška Gamo – Black Maxxim IGT Mach1

319,00

Ni na zalogi, pokličite za dobavo.

Kategorija:

Opis

Proizvajalec: Gamo
Garancija (v mesecih): 36

Nova pridobitev Gamovega arsenala IGT pogona. Vsekakor ultimativna puška za šport, lov in prosti čas.

Že vsem dobro poznana puška Black Bull je dobila nadgradnjo. Predstavljamo vam Black Maxxim IGT Mach1, ki ga poganja plinska vzmet IGT Mach 1.

Poleg večje moči je Black Maxxim IGT mach 1 opremljen z novim C.A.T. prožilnim mehanizmom. Ta tehnologija zagotavlja ultra gladko dvo stopenjsko proženje brez zatikanja z nastavljivo 2. stopnjo. S sistemom varnega napenjanja in proti-prožilnemu varovalu je Black Maxxim zelo varna puška.Varovalo proženja je standardno kot pri vseh gamovih puškah. Kopito opremlja tudi prilagodljiva tehnologija za srkanje vibracij SWA, ki si jo boste lahko poljubno nastavili za največje udobje ter Bull Barrel cev, ki vam poleg zaščite cevi proti koroziji nudi še tišje delovanje in privlačen futurističen izgled. Prav tako je kopito zasnovano ambidekstralno in je primerno za levičarje in desničarje.

Puška ima 11mm ”Dovetail” sani, ki prav tako vsebujejo blokado sunka.

Nakup puške s polno močjo je možen z izdajo priglasitvenega lista. Pogoje za izdajo listine si lahko preberete tukaj.

Lahko pa se odločite za nakup različice z zmanjšano močjo s predložitvijo osebnega dokumenta polnoletne osebe. V kolikor naročate puško preko spleta vas prosimo, da obvezno poleg naročila pošljete razvidno obojestransko kopijo osebnega dokumenta.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Gamo