Gamo – Black Cat 1400 + Gamo 4×32 5,5mm

289,00

Kategorija:

Opis

Proizvajalec: Gamo
Garancija (v mesecih): 36

Nova pridobitev Gamovega arsenala. Vsekakor ultimativna puška za šport, lov in prosti čas.

 

Že vsem dobro poznana puška Black MAXXIM je dobila nadgradnjo. Predstavljamo vam Black CAT 1400, ki ga ima vse lastnosti predhodnika, poleg je tudi daljnogled 4×32

Poleg večje moči je Black Cat 1400 opremljena z novim C.A.T. prožilnim mehanizmom. Ta tehnologija zagotavlja ultra gladko dvo stopenjsko proženje brez zatikanja z nastavljivo 2. stopnjo. S sistemom varnega napenjanja in proti-prožilnemu varovalu je Black Maxxim zelo varna puška.Varovalo proženja je standardno kot pri vseh gamovih puškah. Kopito opremlja tudiprilagodljiva tehnologija za srkanje vibracij SWA, ki si jo boste lahko poljubno nastavili za največje udobje ter  cev, ki vam poleg zaščite cevi proti koroziji nudi še tišje delovanje in privlačen futurističen izgled. Prav tako je kopito zasnovano ambidekstralno in je primerno za levičarje in desničarje.

Puška ima 11mm ”Dovetail” sani, ki prav tako vsebujejo blokado sunka.

Nakup puške s polno močjo je možen z izdajo priglasitvenega lista. Pogoje za izdajo listine si lahko preberete tukaj.

Lahko pa se odločite za nakup različice z zmanjšano močjo s predložitvijo osebnega dokumenta polnoletne osebe. V kolikor naročate puško preko spleta vas prosimo, da obvezno poleg naročila pošljete razvidno obojestransko kopijo osebnega dokumenta.

Pogon Vzmet
Kaliber 5,5 mm
Način delovanja Prelamača
Izhodna hitrost 308 m/s
Energija izstrelka 29 J
Uporaben domet 70 m
Skupna dolžina 110 cm
Teža 3000 g

Dodatne informacije

Kaliber

4.5, 5.5, 6.35

Proizvajalec

Gamo