Zračna puška Gamo Maxxim IGT

319,00

Proizvajalec: Gamo
Garancija (v mesecih): 36

Nova pridobitev Gamovega arsenala IGT pogona. Vsekakor ultimativna puška za šport, lov in prosti čas.

Na zalogi pri dobavitelju

Kategorija:

Opis

Pogon Plinska vzmet
Kaliber 5,5 mm
Način delovanja Prelamača
Izhodna hitrost 308 m/s
Energija izstrelka 29 J
Uporaben domet 70 m
Število strelov 1
Skupna dolžina 115 cm
Teža 3100 g

 

 

Iz družine Gamo Power je prišel Black Maxxim IGT Mach 1. Puška je bila zasnovana po puški Black 1000 Maxxim in opremljena z gamo 33mm cilindrom, Whisper Maxxim® tehnologijo za utišanje, CAT Trigger, SWA  anti-rebil sistemom in RRR šino. Ima sistem IGT Mach 1, ki omogoča še več nadzora in manj odsuna kot klasična vzmet.
Do 29 Joulov moči, Black Maxxim IGT Mach 1 je zmagovalna zračna puška.

 

 

Poleg večje moči je Black Maxxim IGT mach 1 opremljen z novim C.A.T. prožilnim mehanizmom. Ta tehnologija zagotavlja ultra gladko dvo stopenjsko proženje brez zatikanja z nastavljivo 2. stopnjo. S sistemom varnega napenjanja in proti-prožilnemu varovalu je Black Maxxim zelo varna puška.Varovalo proženja je standardno kot pri vseh gamovih puškah. Kopito opremlja tudi prilagodljiva tehnologija za srkanje vibracij SWA, ki si jo boste lahko poljubno nastavili za največje udobje ter maxxim cev, zaščitena z plastiko,ki vam poleg zaščite cevi proti koroziji nudi še tišje delovanje in privlačen futurističen izgled. Prav tako je kopito zasnovano ambidekstralno in je primerno za levičarje in desničarje.

 

Puška ima 11mm ”Dovetail” sani, ki prav tako vsebujejo blokado sunka.

 

* Moč se razlikuje glede na zakonodajo vsake države.

 

Nakup puške s polno močjo je možen z izdajo priglasitvenega lista.

 

Lahko pa se odločite za nakup različice z zmanjšano močjo s predložitvijo osebnega dokumenta polnoletne osebe. V kolikor naročate puško preko spleta vas prosimo, da obvezno poleg naročila pošljete razvidno obojestransko kopijo osebnega dokumenta.

Nakup puške s polno močjo je možen z izdajo priglasitvenega lista.

Možen nakup z zmanjšano močjo, pogoj za nakup je samo polnoletnost.

V kolikor naročate puško preko spleta vas prosimo, da obvezno poleg naročila pošljete razvidno obojestransko kopijo osebnega dokumenta.

 

Dodatne informacije

Proizvajalec

Gamo

Kaliber

5.5